Cabine de Paza

Cele mai importante avantaje ale cabinelor de paza din containere

Numeroase firme au nevoie de servicii de paza si securitate in ziua de astazi, pentru a fi ferite de furturi si de alte amenintari in spatiile pe care le detin: sedii, cladiri de birouri, hale industriale, depozite etc.

Activitatile de paza si supraveghere au insa nevoie de un spatiu special alocat, in care personalul sa se simta confortabil si sa-si poate desfasura activitatea in cele mai bune conditii. O solutie moderna o reprezinta acele cabine de paza din containere modulare care sunt tot mai populare atat in institutiile si pe terenurile publice, cat si in cazul intreprinderilor private.

Cabine de Paza

Iata cele mai importante avantaje ale cabinelor de acest tip destinate serviciilor de paza si securitate:

  1. Costuri avantajoase

Raportul calitate-pret al acestor structuri este foarte avantajos. Investitia este una pe termen lung, care se amortizeaza rapid, in comparatie cu ridicarea unei constructii in acelasi scop.

  1. Se pot reloca

Unul dintre cele mai importante avantaje ale cabinelor din containere este chiar mobilitatea acestora. Ele pot fi amplasate si mutate oriunde este nevoie de asigurarea unei activitati de paza. Se transporta usor cu un camion sau cu o remorca, spre deosebire de cabinele conventionale, care, atunci cand nu mai este nevoie de ele sunt abandonate sau daramate.

  1. Ofera conditii bune pentru desfasurarea activitatii

Personalul care lucreaza in firmele de paza are nevoie de conditii propice pentru a-si desfasura activitatea in timpul in care este prezent la datorie. De aceea, cabinele au toate dotarile pentru a asigura un mediu corespunzator la locul de munca: usi si ferestre din aluminiu, pereti cu izolatie eficienta, instalatie electrica si pot fi utilizate in toate anotimpurile.

  1. Sunt durabile

Cabinele de paza din containere sunt metalice si rezistente in timp, indiferent de conditiile meteo. Astfel, pot fi amplasare pe santiere, la punctele de acces sau control sau ca si cabine de bilete si se vor pastra bine in timp. Cabinele au o structura metalica zincata de 1-2 mm grosime, sunt realizate din profile metalice si vopsite in camp electrostatic.

  1. Pot fi personalizate

Un alt avantaj important al acestor cabine de paza este ca se pot dota si personaliza dupa nevoile personalului si ale firmei. Spre exemplu, pot fi dotate cu sisteme de alarma, detectoare de miscare, camere de supraveghere sau cu ferestre blindate, pentru un plus de siguranta. Cei care tin la sustenabilitate, pot sa doteze cabina cu panouri solare sau cu sisteme de reciclare a apei.

In concluzie, cabinele de paza din containere modulare sunt o alegere inteligenta, din punct de vedere al costurilor reduse, al durabilitatii si al versatilitatii. Aceste cabine sunt usor de transportat, de montat sau de relocat, la nevoie.

Contact:

E-mail: [email protected]
Telefon: 0723 136 796