Noul Confort Urban Evolution – De ce merita sa acorzi atenție acestui proiect?

Daca vrei sa iti cumperi casa ta si cauti un loc care sa imbine confortul modern cu un stil de viata activ si ecologic, atunci Confort Urban Evolution este proiectul care merita toata atenția. Continuarea naturala a proiectului Confort Urban Residence, inceput in 2012 si care s-a bucurat de un succes de amploare, Confort Urban Evolution aduce cu sine o serie de inovatii si facilitati care te vor cuceri.

Pentru a intelege cu adevarat importanta si valoarea oferita de Confort Urban Evolution, trebuie sa ne intoarcem putin in timp si sa aruncam o privire asupra predecesorului sau, Confort Urban Residence. Inceput in 2012, acest proiect ambitios a reusit sa aduca pe piata 3000 de apartamente deja locuite, distribuite in 35 de blocuri si deservite  de 40 000 de metri patrati de teren.

Succesul sau se vede prin comunitatea care a crescut de la an la an si prin numeroasele facilitati care s-au dezvoltat de-a lungul timpului.

Confort Urban Residence nu a fost doar un loc unde locuitorii sai au gasit o casa, ci si un mediu in care au ajuns sa trăiască experiențe de neuitat.

Confort Urban Evolution promite sa fie cel putin la fel de atractiv precum predecesorul sau

Confort Urban Evolution este evolutia fireasca a proiectului de succes inceput in 2012.  Acesta aduce in plus o serie de elemente noi si atractive care il plaseaza intr-o categorie aparte:

Constructii prietenoase cu mediul inconjurator.

In era actuala, ecologia si protejarea mediului inconjurator au devenit din ce in ce mai importante. Confort Urban Evolution a luat aceasta tema in serios si a integrat elemente de constructie prietenoase cu mediul in intregul proiect. Astfel, locuitorii se pot bucura nu doar de un camin confortabil, ci si de multumirea data de faptul ca contribuie la protejarea planetei.

Arhitectura moderna

Un alt aspect care impresioneaza este arhitectura moderna si unica a proiectului. Fiecare bloc si fiecare apartament au fost proiectate cu atentie la detalii, astfel incat sa ofere un aspect placut si o functionalitate optima.

Fie ca esti in cautarea unei garsoniere sau a unui apartament cu 2 camere  sau 3 camere, vei gasi aici o varietate de optiuni, fiecare cu un design care sa iti reflecte personalitatea si gusturile.

Tehnologie de ultima generatie

Conceptul de casa inteligenta devine realitate in Confort Urban Evolution. Cu tehnologii de ultima generatie integrate in fiecare locuinta, vei putea controla iluminatul, temperatura si multe altele cu ajutorul dispozitivelor tale mobile. Acest nivel de automatizare si confort este cu adevarat revolutionar.

Spatii  verzi si foarte mult spatiu comun

Cu 15000 de metri patrati de spatii verzi si 500 000 de metri patrati de teren, Confort Urban Evolution te imbie sa iti petreci timpul in aer liber. Fie ca vrei sa te relaxezi intr-un parc sau sa organizezi o picnic cu prietenii, ai la dispozitie tot ce ai nevoie chiar la tine in complex.

Acces rapid catre oras

Localizarea strategica a proiectului asigura acces rapid catre centrul orasului si catre toate punctele importante din jur. Astfel, vei putea ajunge la serviciu sau la evenimentele preferate in timp record, fara sa pierzi ore in trafic.

Investitie in viitor

Achizitionarea unei locuinte in Confort Urban Evolution nu este doar o achizitie imobiliara, ci si o investitie in viitor. Cu cresterea continua a valorii proprietatilor din aceasta zona si cu facilitatile oferite de proiect, vei avea parte de un randament excelent pe termen lung.

Daca esti in cautarea unui loc unde sa poti construi o viata plina de satisfactii si experiente unice, Confort Urban Evolution  este o optiune excelenta. Afla mai multe la ei pe site!