4 idei de decorațiuni DIY pentru Paște

4 idei de decorațiuni DIY pentru Paște

Este momentul să ne pregătim pentru Paște. Și nu ne referim doar la mâncăruri fel de fel cu care să încântam musafirii, ci și la decorațiunile propriu-zise cu care să întrăm mai ușor în spiritul Sărbătorii.

Și cum putem face mai bine acest lucru dacă nu cu proiecte DYI, făcute cu propriile noastre eforturi:

1. Ghirlande DIY

Puteți confecționa foarte ușor ghirlande cu motive de Paște, iepurași, ouă, pe care să le atârnați fie în camera unde veți servi masă, fie la intrarea în casă.

Acestea pot fi confecționate foarte ușor, folosind o bucată de material, un șablon în formă de iepuraș, o fundă, lipici și o culoare pentru a desena ochii iepurașilor.

2. Pernuțe iepurași

Aveți nevoie de poză cu iepurași, hârtie de transfer, fier de călcat, față de pernă, material de umplut.

Dacă aveți iepuraș puteți să îi faceți o poză, sau puteți descarcă o poză de pe internet pe care apoi o puteți printa pe o hârtie de transfer. De pă hârtia de transfer puteți imprimă poză cu ajutorul unui fier de călcat, pe material, iar apoi umpleți pernuță și o finisați.

Veți obține pernuțe haioase și originale.4 idei de decorațiuni DIY pentru Paște

3. Boluri iepurași

Puteți să creați chiar și boluri simpatice în care puteți servi aperitive ușoare(covrigei, alune) care vor fi cu siguranță apreciate de musafiri.

Pentru acest lucru aveți nevoie de pastă pentru modelaj care se întărește în contact cu aerul, un sucitor de bucătărie, un marker, un șablon în formă de iepuraș(același cu cel folosit la ghirlande) o foarfeca și un bol mic de bucătărie.

Modelați pastă de hârtie iar apoi întindeți-o cu sucitorul. Desenați formă iepurașului și tăiați, apoi așezați formă într-un bol mic de bucătărie, și presați în interior pentru a-i da formă adâncă. Desenați apoi ochișorii și boticul și gata bolul în formă de iepuraș.

4. Baloane ouă de Paște

Puteți să realizați un aranjament de baloane cu motive Pascale din baloane normale umflate pe care le vopsiți folosind vopsele acrilice și o pensula mai groasă. Simplu și cu rezultate haioase. Și la un preț mai mult decât accesibil.