Crează-ți o grădină Feng Shui

Crează-ți o grădină Feng Shui

O grădină Feng Shui bine amenajată va atrage o energie Feng Shui hrănitoare și de cea mai bună calitate în casă și va va încânta simțurile.

Atunci când vine vorba de un design de grădina Feng Shui bun, mărimea grădinii nu este un criteriu principal. Desigur că este minunat să fii înconjurat de o grădina mare, dar chiar și într-un spațiu mic puteți crea o grădina Feng Shui.

Principalele instrumente Feng Shui utilizate pentru a crea o grădina Feng Shui, sunt aceleași pe care le folosiți în crearea unui Feng Shui bun pentru casă. Va trebui să cunoașteți Bagua, sau harta energetică a casei, deoarece Bagua grădinii este extensia Bagua a casei.

Va trebui de asemenea să înțelegeți teoria celor cinci elemente Feng Shui și să știți cum să consolidați fiecare zona pentru a atrage energii benefice.

În amenajarea grădinii Feng Shui, asigurați-va că adăugați linii ușor curbe pentru a permite energiei să curgă lin. Liniile drepte sunt rareori întâlnite în natură, astfel că puteți folosi cu încredere forme curgătoare pentru grădina dumneavoastră Feng Shui.

Dacă doriți să creați o zona de joacă pentru copii în grădina, zona de Est este recomandată, deoarece această este conectată cu energia copiilor și creativitatea acestora.

Clopoțeii de vânt sunt un adaos minunat în orice grădina, deoarece sunetul suav al acestora creează în aer vibrații Feng Shui vindecătoare. Există o varietate de clopoței de vânt disponibilă pe piață, de la metal la bambus, cu diverse simboluri, culori și număr de șnururi.

De asemenea, combinațiile de culori Feng Shui sunt o modalitate foarte bună de a sublinia diverse ritmuri Feng Shui în grădina. În Feng Shui, culorile sunt folosite în conformitate cu teoria celor 5 elemente, și puteți aduce o armonie vindecătoare și bucurie în grădina, alegând culori care exprimă energii specifice, cum ar fi energia Focului în partea de Sud, prin flori colorate în roșu sau violet.

Bucurați-va de crearea grădinii dumneavoastră Feng Shui și decorați-o cu obiecte, culori și elemente ale naturii care va aduc plăcere privindu-le. Cu cât puneți mai multă energie veselă în grădina, cu atât mai multă energie veselă și vindecătoare va reflectă grădina înapoi, atât dumneavoastră cât și casei dumneavoastră.