Dormitor feng shui

Dormitor feng shui? Cum facem asta?

Un dormitor feng shui este un dormitor care promovează un flux armonios de energie și senzualitate, transmite o invitație, atrage, excită și calmează și este de asemenea tipul de dormitor în care îți face plăcere să stai, indiferent de scopul pentru care te afli acolo!

Pentru a crea un dormitor cu un feng shui bun va puteți folosi de câteva trucuri simple și practice:

1. Scoate din dormitor televizorul, calculatorul sau echipamentele sportive

Energia pozitivă feng shui din dormitor este distrusă de prezența calculatorului, a televizorului sau a altor echipamente care, pe lângă faptul că emit unde electro-magnetice, dăunătoare sănătății, crează stres și distrag atenția pe care ar trebui să o acordăm persoanei cu care împărțim dormitorul.

2. Deschide geamurile frecvent și folosește un purificator pentru a păstra camera în permanentă proaspătă și bine oxigenata

Fii conștient de calitatea aerului din dormitor.

Nu poți avea un feng shui bun în dormitor dacă aerul pe care îl respiri este poluat și îmbâcsit.

Trebuie de asemenea să ții cont de faptul că plantele nu sunt bune pentru feng shui decât în situația în care dormitorul este mare, iar acestea sunt poziționate departe de pat.

Poți, de asemenea, să purifici aerul cu ajutorul uleiurilor esențiale, dar trebuie să ai grijă că acestea să fie uleiuri esențiale, cu proprietăți terapeutice și nu uleiuri parfumate care sunt toxice.

3. Urmează cele 3 sfaturi feng shui referitoare la pat:

– Așează patul în așa fel încât să poată fi ușor accesibil de pe oricare parte;
– Așează câte o noptieră pe ambele lături ale patului;
– Evita să așezi patul în aceeași linie cu ușa.

Un pat arătos și bine echilibrat este foarte important în crearea unui feng shui bun în dormitor. O saltea bună, un cadru solid și așternuturile de bună calitate, din fibre naturale, sunt de asemenea elemente importante în crearea unei energii geng shui armonioase.

4. Folosește culori liniștitoare pentru a decora dormitorul și a echilibra energia

Decorul feng shui este echilibrat, și promovează un flux de energie ce asigura un somn liniștit și vindecare sexuală. Cele mai benefice culori feng shui pentru un dormitor sunt „culorile pielii” care variază de la alb pal, până maro ciocolată. Alege culorile cu care vei decora dormitorul din această gama.

5. Alege tablourile cu care vei decora dormitorul cu înțelepciune, pentru că acestea atrag energii puternice

Cel mai bun sfat feng shui pentru dormitor este acela de alege tablouri care portretizează ce ai vrea să ți se întâmple în viață, tablouri cu energie hrănitoare, fericită și frumoasă.

Dacă nu îți place să fii singur și trist, atunci nu alege astfel de imagini pentru dormitor.

Cele mai bune sunt imaginile care exprimă emoția iubirii, emoția fericirii unei relații, intimitate.

6. Folosește un variator pentru a asigura dormitorului nivele diferite de iluminare

Iluminarea adecvată este foarte importantă, pentru că lumina este principala noastră sursă de energie.

Cel mai bun iluminator îl reprezintă lumânările care, nu doar purifică energia ci, de asemenea o atmosfera intimă, caldă. Când cumpărați lumânările pentru dormitor, asigurați-va că acestea nu emană toxine.

7. Închideți toate ușile din dormitor pe timpul nopții

Acest lucru va permite celui mai bun flux de energie să va întărească sănătatea.

Păstrați dulapurile din camera curate și organizate pentru a crea o stare de calm.

Atâta timp cât veți înțelege legătură dintre ușile și geamurile din dormitor, veți putea fi siguri că energia dormitorului nu este risipită.

Ideea de feng shui în dormitor poate varia de la o persoană la altă. Dar fiecare accesoriu feng shui transmite intenția de dragoste, vindecare și relaxare.